El passat 26 de juliol, a l’Espai Jove de Xeraco, es va celebrar el Congrés Local de Joves PV – Compromís Xeraco – Xeresa per a renovar la seua coordinadora on fou elegida Paula Martí com a nova Secretària Local.
Paula Martí, nova Secretària Local Xeresa – Xeraco
Maite Puglia, com Secretària Local ixent, ha fet un balanç positiu d’este gairebé any i mig passat, on han destacat, primerament, que la tasca més important que s’ha aconseguit és la consolidació del col•lectiu i ampliació de la militància. En segon lloc, a més de les manifestacions, xarrades, campanyes i accions que s’han dut a terme, s’ha treballat molt en les xarxes socials i sobretot de caràcter intern dins de Més – Compromís tant a Xeraco com a Xeresa, on han assenyalat que els joves i les joves s’han convertit en una peça clau, però no tan sols als nostres pobles, sinó també s’han convertit en el referent comarcal, en quant a mobilització i organització, a tot Joves PV – Compromís. Fet el balanç d’estos dos últims anys. Han assenyalat la importància tant orgànica com simbòlica que té tindre units Xeresa i Xeraco en un sol col·lectiu de les joventuts valencianistes, feministes, ecologistes i antifeixistes.  Així doncs, per tots els presents i per unanimitat, Paula Martí ha resultat escollida com a nova Secretària Local dels dos pobles on ha encoratjat a la resta de la militància i a tot aquell qui hi vulga participar, a formar-hi part de la seua nova Coordinadora Local, donant entrada a Carla, Miquel, Paula, Àngela, Israel, Josep, Dani, Maite i Selene, els quals s’han repartit els càrrecs interns per dinamitzar aquesta nova etapa de treball i germanor. Paula ha insistit en que les i els joves de Xeresa i Xeraco han de seguir treballant per millorar els col·lectius i les candidatures de Compromís als nostres pobles i també a Joves PV – Compromís Safor-Valldigna i al seu referent nacional, Joves PV – Compromís. A l’acte els acompanyaren Jose Luis Planes, Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco, Jacinta Rubio Regidora a Xeraco i Secretària Comarcal de Més i Compromís Safor – Valldigna, Dani Signes i Paula Femenia, membres de la coordinadora comarcal de Joves PV –Compromís Safor – Valldigna.
Nova Coordinadora Local