Més – Compromís per Xeraco ha sigut el primer col·lectiu comarcal en celebrar el seu congrés d’ara fins a final de mes els acompanyaran la resta de col·lectius de la comarca.

Jose Luis amb alguns dels assitents al Congrés de Xeraco

José Luis substituirà a Joan Iborra al capdavant del col·lectiu xeraquer.

Este dissabte 18 de setembre, tingué lloc el Congrés Local de Més – Compromís per Xeraco per tal d’elegir la nova executiva, la qual s’encarregarà de dur endavant el col·lectiu durant els pròxims quatre anys.

Joan Iborra, Secretari Local eixint, va fer un anàlisi actual de la situació del col·lectiu on es va destacar el fort augment de militància durant els últims anys i la destacada presència del partit xeraquer a les xarxes socials.

L’Assemblea va coincidir, sense discrepàncies, que els càrrecs públics s’havien de separar dels càrrecs orgànics, una volta més, per tal d’aconseguir una major participació, independència i integració per part de tots els membres del partit local.

Així doncs i per unanimitat de tots els assistents la nova Executiva Local, del que feia uns mesos era conegut com a Bloc Nacionalista Valencià de Xeraco, va quedar de la següent forma:

  • José Luis Planes, nou Secretari Local.
  • Miquel Martínez, Secretari d’Organització i Finances.
  • Lydia Martí i Dani Canet, a la secretaria d’Estratègia i Comunicació.
  • Carla Requena, Secretaria de Polítiques i Instituicional.
  • Maite Puglia, representant de joves i Secretaria de Sectorials.
La nova Executiva Local amb la Secretària Comarcal i Portaveu a l’Ajuntament, Jacinta Rubio.

La Secretaria Comarcal i Portaveu del partit a l’Ajuntament de Xeraco, Jacinta Rubio, va destacar la forta presència dels joves a la nova executiva i de la bona sintonia que hi ha actualment al col·lectiu, la qual cosa vindrà acompanyada d’una millora dels resultats electorals.

Per últim, Jose Luis va agrair la confiança i que ara toca mirar cap a les pròximes eleccions municipals per a que arribe un govern municipal valencianista i d’esquerres, que no mire d’on ve ni d’on és cada u i es pose a treballar pel bé de Xeraco.

José Luis Planes, Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco