Compromís per Xeraco és un partit de gent que vol treballar per i des de Xeraco, que vol fomentar la participació ciutadana i pegar-li la volta a la concepció tradicional de la política.

En les darreres eleccions municipals, gràcies a la confiança de les xeraqueres i xeraquers, tenim veu i vot al nostre Consistori.

Ens adrecem a tu per a garantir-te que continuarem amb tota la il·lusió per a fer noves coses, d’aportar noves idees de cara al futur.

Som COMPROMÍS, som la garantia d’una política propera al ciutadà. Els teus problemes, aspiracions i inquietuds els fem nostres: són els del nostre col·lectiu.

A més de les propostes del propi Grup Municipal, hem incorporat multitud d’idees, preguntes, mocions, propostes i denúncies que persones com tu ens han fet arribar. La política des de baix cap a dalt es això: aglutinar tot el que ens preocupa i donar una solució precisa, bona, i, si pot ser, ràpida. Els grans macroprojectes no ens interessen. Ens interessa el dia a dia, encara que no per això deixem de costat les grans solucions per a Xeraco.

No dubtes que portarem endavant allò que ens proposem. Entre tots ho aconseguirem. Propostes i idees que partirem de COMPROMÍS i de persones com tu. La manera d’embastar i transformar les idees en projectes és el treball.

Si vols fer-nos arribar les teues idees, preocupacions o propostes per millorar Xeraco, pots adreçar-te al nostre Grup Municipal, al correu electrònic, xarxes socials o simplement parlant a nosaltres pel carrer, perquè ens coneixes.

T’atendrem personalment en aquelles qüestions que planteges amb tota confiança. #SomComTu

Política fresca, participativa i desenfadada.