El PP de Xeraco pretén comparar-nos amb l’Alemanya Nazi

Des de Joves amb Compromís Xeraco:

Ahir al plenari, una volta més, vàrem veure com un partit que no ha assumit encara que està a l’oposició, intentava presentar una moció d’urgència a traïció sense deixar temps a la reflexió i l’anàlisi de la mateixa a cap partit del govern. A més, varen comparar la nostra proposta antixenòfoba i en defensa dels Drets Humans sobre la població palestina, amb conflictes religiosos i altres barbaritats  del segle passat com l’equiparació que ens fan amb l’Alemanya nazi.

La qüestió ve arran de que el govern local, el maig de l’any passat, va prendre la decisió de tirar endavant la proposta que nosaltres, els joves, vàrem presentar i fou aprovada pels 7 vots a favor i l’abstenció de l’oposició. Al passat plenari i sabent que l’acord estava suspés de forma cautelar fins que es resolguera el judici, varen intentar revocar la proposta en qüestió, manifestant entre altres motius que si es perdia el judici al poble li costaria diners. Ens pareix una falta de rigor polític aquest camí, pel qual ha optat el Partido Popular de Xeraco i és una veritable llàstima que la seua única política, conforme podeu observar perfectament en el vídeo del ple passat, és la de destruir. Ho sentim molt, però per aquest camí els Joves amb Compromís per Xeraco no anirem, nosaltres volem millorar Xeraco i fer del nostre poble capdavanter en política social, mediambiental i respecte als Drets Humans.

Bé, malauradament hui ha eixit la sentència on anul·lava la nostra moció a favor del BDS. Sabíem que podia passar, com també sabíem de l’existència d’aquest lobby sionista i les seus amenaces. Però nosaltres decidírem dur-ho endavant, perquè en política s’ha de ser valent en actuacions com aquesta en defensa dels Drets Humans i en contra de qualsevol apartheid. Si no hi haguera gent que defensara els drets de les persones per damunt dels interessos econòmics de les empreses i dels estats que vulneren el Dret Internacional, hui en dia, les dones i els negres encara continuarien sent ciutadans de segona. No passa res, els 150€ que hauria de pagar l’Ajuntament de Xeraco pel judici els pagarà Compromís per Xeraco!

Ací us deixem cançons que parlen de la causa Palestina:

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *