Des de Compromís per Xeraco lamentem el baix nivell polític del Partido Popular de Xeraco, ja utilitza la mateixa i lamentable estratègia que els seus homònims autonòmics, la qual consisteix en difamar faltant a la veritat per desprestigiar la bona tasca feta pels nostres governs.

La primera factura correspon a la comissió de festes “Va de Bo” entregada per a justificar la subvenció que el consistori entrega a la Comissió de Festes any rere any i que ascendeix a 30.000€. Aquesta és d’alcohol, podria ser de coets, orquestres, discomòbils, ciris per a la processó o qualsevol altra factura que els festers presenten en concepte de les Festes de Xeraco. En totes les comissions de festes hi ha gent del PP, PSOE, EU, Compromís o qualsevol altre partit i no passa res… el deure de l’equip de govern de torn, és tractar-los a tots per igual perquè tots som del poble, i així ho garantim i garantirem nosaltres i  faltaria més senyores i senyors!

factura-2012
Subvencions 2012 (any del govern PP), pagades el 2013
factura-2015
Subvencions 2015, pagades el mateix any pel govern progressista

Però a més, el PP, té la cara dura de dir que el nostre alcalde no dóna subvencions a les associacions del poble. Com podeu comprovar Compromís hem donat les mateixes subvencions que ells, amb una xicoteta o gran diferència: nosaltres paguem el mateix any! Avelino i els seus l’any després! . Sols cal mirar els pressupostos del 2012, 13, 14 i 15! És el mateix! Qui discrimina a les associacions? El PP que pagava amb notable demora o Compromís que paguem durant el mateix any que s’atorguen?

programa-de-festes
Programa de festes, on veiem el Comboia’t com a part de les activitats de la penya Va de Bo

Anem a la segona factura, des de Compromís per Xeraco, mai ens amaguem, com bé podeu vore a la foto que li hem fet a la pàgina del nostre programa electoral, nosaltres des d’un principi hem recolzat i recolzarem el Guaita Rock i el Comboia’t, perquè creiem amb els músics valencians i amb el valencià!

programa-guaita
Programa electoral de Compromís per Xeraco, on garantim el Guaita i el Comboia’t.

Molt lamentable la política de fum que utilitza l’oposició per amagar a la Rita Barberà, la suposada implicació de Betoret en el cas Taula i el desastre de gestió municipal que va fer la Bonig a la Vall d’Uixó, ….nosaltres mentre uns difamen continuem treballant pel nostre poble, comarca i País!