El dilluns 24 d’agost, alcaldes saforencs de Compromís van entregar les esmenes elaborades pels col·lectius comarcals al nostre diputats de Compromís a les corts espanyoles Joan Baldoví, explicant-li-les de primera mà perquè puguen ser defeses per ell com cal al parlament durant el debat dels pressupostos del 2016.

Pressupostos que Joan Baldoví segons ell diu: ” En compte dels pressupostos del vicioso del círculo e Rajoy són els del polígon regular en forma de urna.”

A la comarca, s’han elaborat el 10% de les esmenes que el País Valencià ha presentat, que sumen uns 340 milions d’euros, una misèria pel que respecta al balafiament que el PP ha fet al País Valencià al llarg dels anys que ha governat i del oblit i sequera inversora  que ha patit la nostra comarca al llarg dels seus anys de govern. O el que és igual el menyspreu que hem patit els valencians per part de l’estat espanyol on HEM PAGAT I SEGUIM PAGANT MOLT I HEM REBUT BEN POC. ´´Es a dir on hi ha nacionalitats que contribueixen poc i reben molt i altres paguen molt i reben ben poc.

Per què un de Castella i Lleó ha de rebre de l’Estat Espanyol 4 vegades més que unvalencià? O TOTS PER IGUAL O TRENQUEM LA BARALLA com diuen al nostre poble. ÉS QUE NO SOM IGUALS? O ÉS QUE SOLS SOM BONS PER PAGAR?  Doncs cal que recordeu açò ara a les eleccions generals. Sols el nacionalisme valencià progressista és capaç de defensar els interessos dels valencians i valencianes i reclamar el DEUTE HISTÒRIC  de més de 13.000.000 € que el govern espanyol ens deu.

 

A Xeraco, Compromís també ha fet els deures i hem reclamat d’allò que és inversió estatal:

-142.000,89 € per a augmentar la partida prevista per a la N-332, variant de Xeraco (2,8 km), en la redacció del projecte.

– 15 milions d’€ per a la millora de la variant Favara-Xeraco/Xeresa.

– 30 milions d’€ per a l’adequació i millora del drenatge de la conca del riu Vaca (Benifairó, Simat, Tavernes i Xeraco).

– 1.330.764,44 € per la restauració mediambiental de la franja costanera junt a la desembocadura del riu Vaca ( la Goleta ).

-1 milió d’€ per a la construcció d’un pas subterrani a l’estació de trens de Xeraco.

Altres projectes necessaris i que afecten a la comarca o també a les comarques veïnes:

– 30 milions d’€ per al rescat de l’AP7 al seu pas per la Safor.

– 6 milions d’€ per a l’exempció del peatge a l’AP7 entre Xeresa, Oliva i Ondara.

– 40 milions d’€: construcció de la línia Gandia-Oliva-Dénia.

– 30 milions d’euros per a la necessària construcció de l’EDAR de la Safor i “donar servei a les necessitats de tractament d’aigües de la nostra comarca”.

– 20 milions d’€ per al desdoblament línia fèrria Gandia-Cullera.
– 40 milions d’€ per a l’adquisició de la platja de l’Ahuir i la seua protecció integral.

Els valencians, saforencs i xeraquers sabeu a la perfecció que sols amb la nostra gent el País Valencià serà defés com cal.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

P1030937

http://compromis.net/20238/baldovi-nuestras-enmiendas-volveran-a-reclamar-la-justicia-que-no-tenemos-en-las-inversiones-del-estado/#