Compromís per Xeraco ha els i les candidates sisé, seté, huité i nové de la llista amb què Compromís concorrerà a les Eleccions Locals del proper 26 de maig. Fa unes setmanes s’anunciava que Stefan, Elisabeth, Dani i Vicen encapçalarien la llista electoral valencianista, junt a Jacinta, la candidata a l’alcaldia. Ara es sumen, Raimon, Sílvia, Antoni i Carla, que ocuparan els llocs

Raimon Ortuño Sampedro, 33 anys pare d’una xiqueta, és Graduat en Criminologia i treballa en l’empresa familiar de sanitat ambiental. Entrenador del Benjamí del UD Portuarios Disarp al Grau de Gandia i jugador del Cullera C.F. “Compromís és garantia de polítiques de progrés allà on té representació, i així ho ha demostrat al nostre poble, per això he decidit sumar-me a aquest projecte per seguir treballant amb el trellat que els ha caracteritzat”.

Sílvia Terrades Seguí, 44 anys, mare de dos joves, és auxiliar de clínica. Vicepresidenta de l’AMPA de l’IES Montdúver. «Em sume a aquesta candidatura perquè crec en un projecte compartit, de cooperació i participació, amb il·lusió i ganes de millorar la vida de les persones de Xeraco.»

Antoni Alcaraz Martínez, 40 anys, és pirotècnic. Membre de la Penya Foc Seguit i en dos ocasions va ser Fester de Xeraco, la segona l’any 2010 fou President. «il·lusionat de formar part d’un projecte per al meu poble que vetlla sempre per millorar-lo i que, sobretot, té en compte la seua gent i l’empodera d’allò que li pertany».

Carla Requena Gregori, 19 anys, està estudiant de Ciències Polítiques i Dret. Membre de la Falla la Foguerà. «He decidit sumar-me a Compromís per Xeraco perquè crec que és necessari que els joves ens impliquem en la política municipal per defensar els nostres interessos. A més, he decidit defensar-los dins de Compromís perquè és el grup que millor representa els meus ideals i valors.»

Segons ha manifestat la cap llista i actual regidora d’Urbanisme, Hisenda, Modernització, Patrimoni i Participació Ciutadana, Jacinta Rubio Rodrigo«a Compromís per Xeraco hem estat sumant gent compromesa amb el nostre projecte durant tota la legislatura, persones il·lusionades per treballar pel poble, progressistes i que tenen ganes de fer país».