Difama que alguna cosa queda

Una volta més, des de Compromís per Xeraco lamentem el pèssim nivell polític del Partido Popular de Xeraco. I hem arribat a una conclusió, no podem demanar allò que és impossible. L’oposició no vol treballar pel poble, per més que ho intentem, ells segueixen en el seu desesperat afany destructiu. Però aquesta vegada s’han superat, a part d’atacar la bona gestió de l’actual equip de govern, han intentat confrontar associacions i demés entitats culturals i esportives del poble… De veres Xeraco mereix açò?

Anem a desglossar el Gavinot del setembre del 2016:


gavinot1

Anem a desglossar el Gavinot del setembre del 2016:
Comencen en repetir una i mil voltes el que ja han dit, perquè no posen que el que es va fer al plenari de juny de 2015 és establir el sou que cobrarà l’alcalde de Xeraco actual i els pròxims? És normal que critiquen el sou, no estan d’acord perquè Avelino es va posar 45.000€ només va entrar d’alcalde per decret. Va voler que Compromís li’l aprovara i com que ho vam trobar excessiu, ara critica que en esta legislatura aprovàrem 30.000 euros. Ell pot cobrar 45.000€!, però que la resta d’alcaldes que no siguen ell cobren 30.000€ li pareix mal!!


gavinot2

Vaja noticia! No els agrada el Butlletí d’Informació Municipal, clar que no, no els agrada res que vinga d’aquest equip de govern… Però no passa res: pròximament en les seues cases una pròxima edició!


gavinot3

3 titulars i tercera volta que anomenen a Serralta, enveja o obsessió? Encara no s’han adonat que les llicències d’urbanisme les dóna el regidor de torn, el qual té les competències delegades! Ergo Serralta no dóna llicències!
No es tracta, com es denúncia, d’un conflicte veïnal. Es tracta d’una qüestió urbanística de protecció de la Legalitat de competència municipal ja que s’estava realitzant una obra de transformació de terrenys en sòl no urbanitzable executada a un 80% sense que el propietari haguera sol•licitat la llicència ni aportat cap documentació. A més donada l’entitat, el volum de la construcció i la seua ubicació prop de massa forestal tenia una clara implicació mediambiental i paisatgística que protegir. La Llei Urbanística ha de tindre el mateix tractament per a tots siga l’alcalde o qualsevol altre veí.


gavinot4

Programa, programa, programa! Nosaltres portàvem en el programa electoral: – Recolzar els grups de música en valencià a través de concursos, festivals i concerts com el Guaita Rock i el Comboia’t. I així anem a fer-ho, no anem a enganyar a ningú!
Però a més, el PP, té la cara dura de dir que l’equip de govern no dóna subvencions a les associacions del poble. Com podeu comprovar Compromís hem donat les mateixes subvencions que ells, amb una xicoteta o gran diferència: nosaltres paguem el mateix any! Avelino i els seus l’any després! . Sols cal mirar els pressupostos del 2012, 13, 14 i 15! És el mateix! Qui discrimina a les associacions? El PP que pagava amb notable demora o Compromís que paguem durant el mateix any que s’atorguen?


gavinot5

Ja s’han deixat informació! La pantalla LED a més de estar subvencionada amb 6.000 euros per l’Agència Valenciana de Turisme, modernitza la comunicació entre el consistori i els veïns de la platja. I a més és una inversió a llarg termini pensada perquè les empreses, comerços, bars, geladeries, restaurants, xiringuitos… de la nostra platja i poble puguen a partir de l’any que ve promocionar-se en ella.


gavinot6

Falta de coherència. O és una borsa o és contracta a dit? Sí i no, no pot ser! O Sí, o No!


gavinot7

No evitem res, als plenaris es pot parlar obertament tant l’oposició com tots els assistents i per això estan… Això sí, que no es queixen tant i fagen la feina d’oposició que no són ni per arreplegar les factures.


gavinot8

A nosaltres no ens preocupa el que pot costar l’informe en qüestió perquè d’això depèn el futur de la gent de Xeraco! Invertim en el futur de les xiquetes i xiquets del nostre poble!


gavinot9

Ni sabíem que era de la Font ni que era socialista, perquè és la Mancomunitat l’encarregada d’enviar aquesta persona. Nosaltres no som com el PP, no mirem d’on són ni d’on venen.


gavinot10

Una altra mentida del PP. Compromís no ha retallat les beques d’estiu! Han canviat el sistema de les beques, ara és donen 5 beques i 1 postgrau durant tot l’any. A més s’ha incrementat la partida, i té un sentit per a que la gent d’ací no se’n vaja a l’estranger una a volta finalitze els estudis.


gavinot11

A qui hem endollat? No tireu la pedra i amagueu la mà!


gavinot12

Una altra volta s’anomena l’alcalde! Quin deliri li tenen!
És a dir, ara és una empresa la que va pel poble multant a la gent o és la policia, com sempre? Aleshores s’han privatitzat les multes, Sí o No? Perquè Si i No, no pot ser!


gavinot13

Es va inundar la platja i per desgràcia s’inundarà, eixes pluges no es poden evitar! Ara bé, el que podem fer és que la platja torne a la normalitat el més ràpidament possible. Hem invertit amb trellat, i per això l’última pluja torrencial del passat mes d’agost la platja va tornar a la seua normalitat en menys de 30 minuts.


Està clar! La política del Partido Popular de Xeraco és difamar que alguna cosa quedarà…

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Anònim diu:

  Hola, tinc una pregunta i no sé on posar-la. No entenc el PGOU al que tanta propaganda li esteu donant, no entenc per a què serveix i no entenc què pot dur de bo a Xeraco. No sé si us heu adonat que duem quasi 10 anys de bombolla immobiliària rebentada, hi ha habitatges buits i en venda per a donar i vendre, i que no es poden absorvir ni de lluny per la mínima demanda existent. Quin sentit té obrir nous carrers i reparcel·lar en 2016, creant nou terreny urbanitzable? Sembla més propi del PP de la dècada del 2000. Xeraco és un poble amb un terreny molt fèrtil i molt lligat des de sempre a l’agricultura, i ja té un terme prou gran i més de 6.000 habitants. Qui guanya ampliant les parcel·les urbanitzables a costa de l’horta? No va això en contra del model que sempre ha defensat Compromís? Realment algú guanya creant nous solars, carrers i probablement habitatges fantasma? Ni tan sols veig marge per al “pelotasso”, bé siga institucional o bé siga privat. Ni els propietaris crec que vagen a poder traure un rendiment econòmic significatiu ni la construcció de noves infraestructures previstes sembla de prou volum com per a que ningú s’enduga un “pessic” suficientment notable. Millor deixeu les coses com estan i fem un poble sostenible, mantenint la riquesa del terme i dels bancals que sempre ens han procurat uns recursos econòmics importants. L’època dels PGOUs, PAIs, camps de gols i urbanitzacions ja va passar. I per cert, a banda del sentit comú i la vista (només cal vore la quantit d’habitatges en venda) ho diuen els experts. Ací un enllaç:

  https://www.idealista.com/news/especiales/reportajes/2016/10/10/743855-jose-maria-de-churtichaga-ahora-toca-reconstruir-rehabilitar-y-levantar-poca-obra-nueva

  • Compromís per Xeraco diu:

   El Pla General d’Ordenació Urbana, és com el nom indica, la planificació urbanística d’un terme. Actualment l’instrument urbanístic vigent a Xeraco són unes normes subsidiàries de l’any 1985, que hem hagut d’anar modificant puntualment per poder anar adaptant-nos a la normativa vigent. Aquestes normes són tan simples que ni tant sols protegeixen el casc històric ni fixen unes normes per a la rehabilitació de les cases que allí es troben.
   Per tant el PGOU en cap cas l’has de vore com a sinònim d’obra i d’especulació. Més aviat és al contrari. És un instrument de planificació a molt llarg termini que el que pretén precisament és això, evitar el boom immobiliari i l’especulació amb l’objectiu de garantir que el creixement, si és el cas, del poble siga de forma sostenible. A més de fixar, entre altres coses, normes urbanístiques de conservació i protecció del nostre patrimoni que en l’actualitat no tenim.

   Gràcies per participar! A la pròxima pots fer-ho per ací http://xeraco.compromis.net/presentacio/qui-som/participa/ o enviant-nos un missatge privat al Facebook si ho prefereixes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *