El PP de Xeraco vol fer creure que una factura de les barres dels Festers és de Compromís

Des de Compromís per Xeraco lamentem el baix nivell polític del Partido Popular de Xeraco, ja utilitza la mateixa i lamentable estratègia que els seus homònims autonòmics, la qual consisteix en difamar faltant a la veritat per desprestigiar la bona tasca feta pels nostres governs.

La primera factura correspon a la comissió de festes “Va de Bo” entregada per a justificar la subvenció que el consistori entrega a la Comissió de Festes any rere any i que ascendeix a 30.000€. Aquesta és d’alcohol, podria ser de coets, orquestres, discomòbils, ciris per a la processó o qualsevol altra factura que els festers presenten en concepte de les Festes de Xeraco. En totes les comissions de festes hi ha gent del PP, PSOE, EU, Compromís o qualsevol altre partit i no passa res… el deure de l’equip de govern de torn, és tractar-los a tots per igual perquè tots som del poble, i així ho garantim i garantirem nosaltres i  faltaria més senyores i senyors!

factura-2012

Subvencions 2012 (any del govern PP), pagades el 2013

factura-2015

Subvencions 2015, pagades el mateix any pel govern progressista

Però a més, el PP, té la cara dura de dir que el nostre alcalde no dóna subvencions a les associacions del poble. Com podeu comprovar Compromís hem donat les mateixes subvencions que ells, amb una xicoteta o gran diferència: nosaltres paguem el mateix any! Avelino i els seus l’any després! . Sols cal mirar els pressupostos del 2012, 13, 14 i 15! És el mateix! Qui discrimina a les associacions? El PP que pagava amb notable demora o Compromís que paguem durant el mateix any que s’atorguen?

programa-de-festes

Programa de festes, on veiem el Comboia’t com a part de les activitats de la penya Va de Bo

Anem a la segona factura, des de Compromís per Xeraco, mai ens amaguem, com bé podeu vore a la foto que li hem fet a la pàgina del nostre programa electoral, nosaltres des d’un principi hem recolzat i recolzarem el Guaita Rock i el Comboia’t, perquè creiem amb els músics valencians i amb el valencià!

programa-guaita

Programa electoral de Compromís per Xeraco, on garantim el Guaita i el Comboia’t.

Molt lamentable la política de fum que utilitza l’oposició per amagar a la Rita Barberà, la suposada implicació de Betoret en el cas Taula i el desastre de gestió municipal que va fer la Bonig a la Vall d’Uixó, ….nosaltres mentre uns difamen continuem treballant pel nostre poble, comarca i País!

 

 

 

 

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Francisco Valero diu:

    Hay que reconocer que todas las comisiones de fiestas Grupos de Jóvenes abusan del dinero que recogen haciendo fiestas a su manera y abusando del alcohol se a demostrado, tendria que haber mas control del dinero recaudado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *