La millor opció

 

 

 

 

 

 

 

 

Francesc Serralta

Candidat a l’Alcaldia de Xeraco
@fran_serralta

xeraco.compromis.net

 

Estimats veïns,

Hem viscut uns anys molt complicats. Esta crisi, on estem encara, és el resultat d’anys de polítiques pensades per beneficiar uns quants privilegiats en contra dels interessos de la majoria. Durant tot este temps, Compromís ha plantat cara a totes estes injustícies. Ha parlat clar quan altres callaven.
El 24 de maig, tenim l’oportunitat de continuar pegant-li la volta a la nostra realitat, al nostre poble. Per eixe motiu, les persones de Compromís per Xeraco ens tornem a presentar a les eleccions, amb un equip de ciutadans representatius del nostre municipi. Per continuar el camí encetat, estarem al costat de la gent que necessita treball, oportunitats, esperança i valentia. Volem un futur de dignitat on tots siguem protagonistes de les nostres pròpies decisions.

Si volem, ho podrem tot. Perquè decidirem el futur. En les nostres mans està decidir entre els privilegis d’uns pocs i els drets de totes i tots, entre la indecència dels corruptes i la dignitat de la majoria, entre la submissió dels que manen i la valentia dels que lluiten. Hem d’escollir entre aquells que ens han furtat el present i les persones valentes que han plantat cara a la corrupció i la injustícia, persones properes que treballen dia a dia al costat de la gent per obrir un nou temps, una societat més justa i digna per evitar el patiment dels més dèbils.

La mateixa valentia que Compromís ha tingut per denunciar les injustícies i per governar durant any i mig al nostre poble, la tindrem per continuar solucionant i afrontant esta situació nefasta a la qual ens han portat uns i altres. Perquè a partir del 24 de maig les persones de Xeraco serem més importants que mai.

Fullet A4 Xeraco3

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *