Asfaltat de carrers.- Obres del PPOS 2014-15

La Diputació de València ( Servei de Cooperació Municipal ), va establir el canvi dels plans anuals que normalment programava PER A UN ANY i transformar els esmentats Plans Provincials de Cooperació per a les Obres i Serveis municipals en BIENAL per als anys 2014 I 2015.
Així, doncs, la Diputació de València en sessió de Plenari celebrat el 19 de novembre de 2013 va adoptar el següent acord: “Aprovació de les noves directrius dels plans provincials de cooperació per a les obres i serveis municipals per al bienni 2014-2015…” Butlletí Oficial de la Província de València Núm 294 d’11-XII-2013, pàg. 16.
Per a més informació consulteu l’enllaç, si voleu:
https://www.dival.es/cooperacion-municipal/content/planes-provinciales-bienio-2014-2015


Se suposa que per allò de les eleccions, on té majoria el “pp”: I per a que ho sàpiguen els que comenten sense saber res o amb tota la mala intencionalitat, al dir que les obres que s’han programat a Xeraco es fan abans de les eleccions per guanyar vots, quan qui ho ha proposat i aprovat és en la Diputació ha estat el “pp”; però com que NO poden negar el que ens pertoca als pobles que NO GOVERNEN, no tenen més que tragar i faltar a la veritat com saben fer.
També cal que observeu que no s’ha obert pel gas, cap carrer que s’haja asfaltat.


El Pla de Serveis aplicat als vials ( carrers ) de Xeraco va ser acordat pels tres grups municipals per si alguns encara no s’han enterat, ja que enteníem que era una obra necessària i feia molta falta per a una bona mobilitat al poble.
La subvenció que ens pertany a Xeraco i que Diputació ( que som tots ) ens ha concedit per aquesta obra, ha estat d’un poc més de 120.000 €.
Tanmateix s’ha procurat asfaltar aquells carrers que més falta tenien a més del de Sant Francesc que correrà a càrrec de l’Ajuntament.

Planes Provinciales Bienio 2014-2015

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *