Per l’ensenyament públic de Xeraco

Declaracions de l’Alcalde Francesc Serralta i el regidor d’Educació Juan J Escrivá

http://www.youtube.com/watch?v=SBDwUtJ8NpU

El passat dijous 18 de febrer, el DOGV publicava la fatídica supressió d’una nova unitat d’ensenyament primaria a Xeraco i ja en són 9 entre infantil / primària i  6 professors entre primària i secundària en tres anys, és a dir 15 llocs de treball menys en Xeraco.

Supressions curs 2014-15-a

Quan es va produir la “bestial” supressió de 7 professors, el BLOC-Compromís i el STEPV, ja van fer pública la seua protesta a través dels mitjans, perquè no hi ha dret el menyspreu i atac que els responsables del partit popular estan fent  a l’ensenyament públic al nostre poble i al nostre País i encara més quan hem vist que s’estan “encarnissant” amb les unitats d’ensenyament en valencià.

20140221_124749

 

Des del BLOC-Compromís hem estat, estem i estarem lluitant perquè aixiò no siga com estan fent a més de demanar incansablement amb la Comunitat Educativa la unificació del centre.

a.- Declaració i denúncia de les injustes supressions als mitjans.

Arranjament

b.- Reunions de l’Alcalde Francesc Serralta, Comunitat Educativa i les altres forces polítiques amb els responsables de la Conselleria.

81-82http://xeraco.compromis.net/2014/02/10/unificacio-escoles-29-febrer-2014/

 c.- Al Parlament Valencià amb les preguntes que li hem passat al nostre diputat de Compromís J Mª Panella ( Teniu ací el registre de les preguntes que formulem ) i que deuen ser contestades pels responsables d’educació al Parlament Valencià.

Preguntes de Compromís

No us càpiga el menor dubte que seguirem lluitant perquè el nostre poble tinga una educació pública de qualitat i com cal, però a més a més estarem en tot moment bregant per la construcció del nou centre escolar, perquè ens creiem i des de sempre ho hem demostrat que l’educació pública és el futur dels xiquets xeraquers, i tot siga dit, fills de la classe treballadora.

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *