Entrega d’Ajudes per als Estudis Superiors 2014

El passat divendres 7 de febrer, va tindre lloc a la sala de Plenaris de l’Ajuntament, l’entrega de les Ajudes per a l’alumnat xeraquer que està cursant el primer any d’Universitat o de Cicle Superior, amb l’assistència de gairebé la totalitat de l’equip de govern de la localitat i estant entregades per l’Alcalde Francesc Serralta i el regidor d’Educació Juan J. Escrivà.

Aquest, ve a ser un un incentiu per a l’alumnat i una ajudeta per a les famílies en esta època de duresa i retallades que la classe treballadora està patint.

L’enhorabona xavals! i endavant en els estudis.

1W

L’acte institucional va finalitzar amb les unes paraules de l’alcalde pertanyents al poeta americà Ralph Waldo Emerson:

no seguisquen el camí traçat, vagen a on no hi ha camí i deixen el seu senda”.Per favor, troben el seu destí i ajuden a altres a trobar-lo. No seguisquen els sons d’altres sinó els propis i per sobre totes les coses els demane: continuen sent part de la família”

I tot seguit, un xicotet refrigeri per xarrar tots junt d’una manera més distesa.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *