Cursa solidària de Sant Silvestre 2013

 

DSC_0006-w

Hui, al voltant de les 19:38 h de la vesprada es donà l’eixida des del Centre d’Associacions a la Cursa Solidària que des de fa uns anys organitza l’Ajuntament de Xeraco. Una notable participació de corredors, en especial  gent jove i xiquets, que disfressats i amb el barret  de Pare Noel van córrer uns dos quilòmetres pels carrers de la localitat.

Tanmateix l’organització ha recollit una bona quantitat de donacions de material de neteja i higiene com a quota de participació en la cursa i de donacions particulars en benefici de La despensa solidària.

Participants i espectadors gaudiren d’un bon gotet de xocolate ofert per l’organització.

DSC_0007-w

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *