Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones-Xeraco

Xarrada-2

Ahir divendres 22, les Dones amb Compromís de la Safor, von commemorar el “Dia Internacional per a l’Eliminació de la Vialència Contra les Dones” amb una conferència sobre “La violència masclista” a càrrec de l’asssitenta social Sara Palero i la pedagoga Carme Pons que exposaren els seus punts de vista sobre aquest greu problema que pateix la nostra societat.

En acabar els assistents que ompilen la Sala de Plenaris, van encetar un molt profitós debat que s’hagués pogut allargar molt per l’interés i les aportacions que allí es van realitzar.A l’acté, a més del nombrós públic, assistiren:  el nostre alcalde Alcalde Francesc Serralta , Mª Carmen Boluda ( regidora de Benestar Social ), Sandra Puig ( regidora de Cultura ) i Jose L. Raja ( regidor d’Hisenda ).

La conmemoració finalitzà amb un amé i distés sopar de germanor que el col·lectiu local es va encarregar d’organitzar.

Sopar-1Sopar-2

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *