Llei de reforma del Sector Elèctric. Entereu-se de qui us defensa

 

ÉS BÓ SABER QUI ENS DEFEN-SA ALS VALENCIANS AL PARLAMENT ESPANYOL COM ESTÀ FENT-HO JOAN BALDOVÍ I TAMBÉ A LA GENERALITAT AMB ENRIC MORERA I MÒNICA OLTRA. ELS ALTRES: PPSOE I EL CANTÓ, CALLEN I TRAGUEN, A L’ALTRA TORNEU A CREURE-LS.

Defensen els poderosos en contra de les persones i del progrés ecològic.

I sempre ens toquen la butjaca als mateixos.

Del nostre diputat al Parlament espanyol, JOAN BALDOVÍ

¡MANOS ARRIBA, ESTO ES UN ATRACO!

Hui ha acabat el seu recorregut en el Congrés, amb la votació de les esmenes parcials, la Llei de Reforma del Sector Elèctric. Un autèntic atracament que ha perpetrat el govern per a blindar els beneficis de la gran patronal UNESA (Fenosa-Gas Natural, Endesa, Iberdrola), encara que afonen les energies renovables, els xicotets inversors en horts solars, les cooperatives elèctriques, l’autoconsum.… En definitiva amb aquesta llei es perpetua el model d’avantatges per a la gran patronal d’energies fòssils o nuclear front a un model més horitzontal, més participatiu: el de les energies renovables.
Unes dades que ens han de fer pensar:
1. La dependència enegètica de l’estat espanyol és del 75% (front a un 54% de mitjana de la UE)
2. Això costà en 2012 uns 45.000 milions €, un 4’5% del PIB.
3. Instal.lar-se una placa d’autoconsum i no declarar-la té la mateixa sanció que una negligència greu en una central nuclear: 30 milions! 30!!!!
En definitiva un robatori executat amb precisió per un govern dòcil i submís als interessos de la gran patronal elèctrica. La democràcia energètica éws evident que encara no ha arribat.
Vos deixe el vídeo de la intervenció de l’altre dia:
http://youtu.be/UxZGbnCt9BY

100_2719

Muntanyeta de Calameu

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *