2-08-2013, han tornat a pujar el preu de la llum. Ah! i també la gasolina:

El govern neoesclavista del PP, ha donat llum verda perquè el dissabte 3 d’agost  torne a pujar el preu de la llum en un 3’2% , després que el passat juliol la va pujar en un 1’2%, encarint-se el rebut en un 8% des del gener del 2012 i si girem la vista enrere la pujada que el govern estatal espanyol ha realitzat des del 2003 al 2011 ha estat de més d’un 63% amb tot el que està caient damunt de la ciutadania des de que l’anomenada “estafa de la crisi” ens ha colpejat als ciutadans que subsisteixen com podem i per desgracia sense ser  capaços d’obrir la boca.

Hem de tindre present, que Aspanya és el territori on després d’Irlanda i Xipre es paga la llum més cara de tota la Unió Europea i aquest impresentable govern de PP, després d’anunciar la pujada, ix al pas dient que amb aquesta mesura s’equilibra “definitivament” el sistema per garantir un subministrament i repartiment entre consumidors, empreses i administració l’anomenat “dèficit de tarifa ”com cal.

Tots i totes sabem de qui parteix la brillant idea d’aquesta “reforma”, però aquesta no és tot el veritable problema, doncs segons assenyala Ecologistes en Acció aquest text aprovat i que serà publicat el 2/8/13 al BOE “va en contra d l’interés general” i a més a més, serà ineficaç per tal d’aconseguir un sistema elèctric beneficiós de cara al futur ”ja que el model que deuríem haver seguit hauria d’haver estat basat en “L’ESTALVI, EFICIÈNCIA, LA SOBIRANIA ENERGÈTICA I LES ENERGIES RENOVABLES”.

100_9997

També l’associació Amics de la Terra es pronuncia de manera clara i contundent; “creu que és vergonyós dir (per part del govern) que aquestes mesures són per afavorir el xicotet consumidor, quan estem pagant l’electricitat més cara d’Europa després dels dos països abans anomenats”.

I mentre Alemanya, Dinamarca i altres països centreeuropeus aposten clara i decididament per la lluita contra el canvi climàtic  ( que molts deien que era mentida i ara ja estem patint-lo ), la independència energètica, el desenvolupament i promoció de les energies renovables a més de l’eficiència energètica, ací, tots “callem i traguem” i el PP i els seus aliats, aprofitant la seua majoria absolutista s’afanyen en aplicar una normativa injusta i donar-li un fortíssim colp a les energies renovables, de les quals, l’Estat espanyol ha estat capdavanter europeu i mundial, tot per afavorir suposadament les empreses elèctriques del sector, ja que aquesta encoberta reforma “no aprofundeix en un canvi de model energètic” com assenyalen el Amics de la Terra i tots podem constatar.

Idro

Evidentment la reforma del sector elèctric és del tot necessària, però ha d’anar en una línia totalment oposada a la que el PP i les companyies elèctriques volen, és a dir, un model marcadament mercantilista  que volen mantenir i basat en uns terminis temporals curts, en contra d’aplicar una veritable reforma basada en un programa transparent per a la ciutadanaia, a llarg termini,  amb un ferm desenvolupament de les energies renovables, buscant l’autosuficiència energètica per evitar la dependència de l’exterior i l’abús de les energies no renovables. Així doncs, segon Ecologistes en Acció contribuiríem en rebaixar la nostra factura en 40.000 milions d’euros anuals pel que respecta a la importació de combustibles.

Som Energia( Cooperativa sense ànim de lucre que comercialitzadora d’energia neta) juntament amb la resta de cooperatives i xicotets productors veuen aquest reforma i la que està preparant-se, com tanca la porta al futur de les energies renovables i a l’autoconsum. Totes juntes han volgut enviar una imatge de conjunt al ciutadà font a la nova escalada d’entrebancs dels que manen: “ el ciutadans tenim el poder del consum, o del no consum. No anem a rendir-nos”.

100_9999

Per acabar:

Pep Puig, representant de Viure de l’aire, posa un clar exemple al que el govern vol imposar i que s’anomena “peatge de suport”. Imagineu-se que tenim un hortet amb tomaques posem per exemple i el que pretén el PP és que en lloc de posar-te la teua pròpia tomaca a la boca,la dugues a la tenda, pagues per ella i te’n tornes a casa.

Tios, no ens feu tan idiotes, que no ens xuplem el dit!

Elèctriques

I damunt pugen la gasolina, xe!

Ja està bé d’aguantar, ja és hora que explotem d’una vegada, doncs estan burlant-se de nosaltres fins i tot quan dormen.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *