Una platja de gossos al costat de la Goleta.

Cometaris a la notícia apareguda al Levante EMU. 24 d’abril de 2013.

Una “torronada” més.

Amb permís de la Demarcación de Costas, la qual té la seua seu a Madrid ( quina barra ).

“Gandia se pone por delante en la parrilla de salida a la hora de competir por acoger el mayor  número de turistas y ofrecerles todas las comodidades posibles durante el tiempo que se encuentren visitando la ciudad”

Ofrenar tantes comoditats als visitants de la platja de Gandia, tant pel tema de passejar els gossos i els amos pel lloc escollit, resulta excessiu per tractar-se d’una dubtosa activitat turística i per un altra el desguaç del riu Vaca és lloc ecològicament protegit per a les aus.

Altrament posar una platja de gossos al costat de la de Xeraco indica la prepotent xuleria pepera pixavina d’un mal veí que vol ocupar 350 m linials de costa.

Com el permís de la canera pixavina va de juny a setembre suposa que la resta de l’any els gossos indígenes no poden gaudir dels passejos marítims mediterranis. Podria habilitar-se una gossera gartuïta per  a residència dels cans turístics i que els amos vingueren tots els caps de setmana a veure les seues mascotes.

Respecte a l’accés serà Xeraco, és clar qui facilite el camí directe. Pot ser amb un pont nou?

“Parida” idèntica al camí d’accés pel terme de Xeresa.

No seria més convenient, posar la “gossera” al centre de la platja de Gandia o a la platja de Venècia i així els seus  visitants tindríen un millor accés i no gastarien ni temps ni combustible?

L’equip de govern de Gandia és molt sabut, sempre els problemes per als veïns.

I que diu el govern xeraquer? També mana d’ells el PP de  Gandia?

Gandia G 1

gANDIA g 2

Gandia G 3

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *