El PP xeraquer gasta més en “picaetes” que en beques.

 

El dijous 7 de febrer tingué lloc el primer plenari de l’any 2013. Ja el primer punt de l’ordre del dia clarificava que la sessió no anava  a discórrer  pels camins de la tranquil·litat. Dos regidors del PSOE s’absentaven per distints motius cosa que li donava ampla majoria a l’equip de govern. Després de que el PSOE presentarà una moció d’urgència contra la Llei de qualitat de l’Educació, nosaltres la recolzarem prèvia esmena d’algun punt. El   BLOC, al final del seu argumentari va demanar el vot unànime perquè pensem que aquesta llei acabarà per desballestar el sistema públic de l’ensenyament, perquè crearà més desigualtat entre pobres i rics i perquè és un atac directe a la nostra llengua i a la nostra cultura. Els arguments del PP per votar en CONTRA  van ser còpia literal del que el seu ministre Wert diu a Madrid. La Regidora de Cultura, fins i tot, es va atrevir a dir coses com  que “els estudiants espanyols  no estan a la cua del fracàs escolar” i que “no està demostrat que un país que invertix més en educació tinga una societat del benestar més aconseguida”. Damunt, ho justificava en estadístiques en mà.

Gran-desplegament-policial-manifestacio-dels-universitaris[1]

En el torn de precs i preguntes la cosa anava pujant de to fins que es va preguntar per les beques als estudiants que començaven l’etapa universitària. Sabíem que hi havien 7.200 € pressupostats per a 19 universitaris (adjuntem documentació); però al final, el PP ha decidit  només donar-ne’n  a 3 alumnes  i gastar-se’n  1.100 . Excuses? ;  “Eii…volem premiar als expedients més brillants” -dien- ,” i per això en les bases havíem posat una frontera de 7,5 de nota” “Eiii.. no hi han diners”   … però constatem  que, per a “saraos” de festes, “picaetes”, concursos  de mascletades  i ralls no es dolen prendes   (adjuntem factura). Com es podrà entendre,  ni saben ni volen saber que,  si  ja 7.200 € resulta una quantitat ridícula per  estimular l’estudi superior als nostres joves de Xeraco,  pagar-ne’n   1.100 és tot un despropòsit , i més , si tenim en compte que als estudiants els han pujat les taxes de matrícula, els transport i l’IVA dels llibres.

img861

img862

 

Com  es pot comprovar,  tenim totalment clarificada la idea que el PP xeraquer té en relació a l’educació. Copiar el fastigós model que  el de la Generalitat i , així, donar-li “QUALITAT” com  ara pretén el Sr. Ministre  WERT.

Platja3

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *